Phone

040 736 7035

Email

terhi@tunnetjooga.fi

Koitko sinä tällä viikolla täyden kuun vaikutuksia? Oliko olotila hämmentynyt ja erilainen? Alkuviikon täydenkuun aika kaloissa saattoi tuoda monelle meille alitajunnan käsittelemättömiä asioita pintaan. Ajassa oli havaittavissa erilaisia pelkotiloja, hämmennystä ja epävarmuutta.

Jos lähdimme, niin kuin itsekin lähdin, asioita käsittelemään, on asioita tunnusteltaessa hyvä muistaa pitää toinen jalka vahvasti maassa, vaikka toinen käykin ehkä selvittelemässä menneisyyttä. Se toinen jalka maassa, on aina nykyhetkessä muistuttamassa, ettei meillä ole lopulta mitään hätää. Kun poistumme tästä hetkestä paljon tunteita herättävään menneisyyteen, on myös hyvä muistaa, että menneet tapahtumat ovat mennyttä. Mitä ne ikinä ovat olleetkin. Ne eivät ole enää voimassa tässä hetkessä samalla tavalla kuin aiemmin.

Kun havaintomme ovat tässä hetkessä, ne ovat ilman menneisyyden tapahtumien ja tunteiden värittelyä. Olemme avoimessa ja rohkeassa olotilassa. Avaamme silmät ja teemmekin hyvin realistisen havainnon elämästämme. Rehellisesti tästä hetkestä, ja se havainto lopulta on Rauha. Rauha ja vapaus tässä hetkessä. Hengitä pari kertaa syvään.

Siinä kohtaa mieli, saattaa heittääkin nopeasti meidät takaisin pelkoihin ja jännityksiin. Esimerkiksi muiden ihmisten mielipiteet tai muisti itselle tulevien, jännittävien tapahtumien johdosta, vie meidät jälleen tunnetiloihin. Mutta uudelleen pysähtyen, JUURI NYT, tässä hetkessä, meille on kaikki mahdollista. Tulemme tietoiseksi VALTAVASTA MAHDOLLISUUDESTA .

Tässä hetkessä voimme vaikuttaa KAIKKEEN elämässämme. Miten? Tehden oikeita valintoja. Juuri nyt, tässä hetkessä, mikä se valinta sitten jokaisella onkin: ajatus, toiminta, asenne… se vaikuttaa meidän omaan tulevaisuuteemme. Voimme ihan itse tehdä muutoksen.

Toivon Upeaa Rohkeutta ja Rehellisyyttä teille kaikille teille! Tehdään tässä hetkessä oikeita valintoja, omaa arvokasta elämäämme kunnioittaen.

Silloin RAUHA JA TASAPAINO ovat parhaita palkintojamme 💛💜

Upeaa Rakkaudellista viikonloppua toivottaen,

Terhi

Artikkelisuositukset

0 ostos | 0,00 
Ostoskori