TUNNET tunnetaito ja jooga® ryhmä ONLINE 7krt, alkaen keskiviikkona 23.3.2022. klo 18:30-19:45

140,00 

Tahdotko saada tukea henkiseen kasvuusi ja tulla tietoiseksi omista tunteistasi ja miten eri tunteet näyttäytyvät arjessasi? Tahdotko saada sisäistä rauhaa ja tasapainoa elämääsi, oppia havainnoimaan kehon tuntemuksiasi, mielen, asenteiden ja käytöksen vaikutuksia sekä voimaantumaan omasta sisäisestä energiastasi? Kehon kautta löydät parantavaa sisäistä tasapainoasi elämän olosuhteisiin. Opit rajoja ja koet mitä itse voit tehdä oman elämänlaadun parantamiseksi. Luovien harjoitteiden ja joogaliikkeiden aikana tulet tietoiseksi omista parantavista energioistasi ja voimavarasi elämään aukeaa. Huomaat miten niitä voi oppia tietoisesti itse säätelemään ja hallitsemaan oman ymmärryksen kautta. Samalla opit pysähtyen olemaan sisäisessä rauhassasi ja kuulemaan viisaan intuitiosi äänen. Tunneaiheina ovat mm. ilo, suru, viha, pelko, mielihyvä, häpeä ja rakkaus. Keskiviikkoisin klo 18:30 – 19:45, 7 tunneteemakertaa, alkaen 23.03.2022 ONLINE teemsissä.

TUNNET-tunnetaito joogassa kehittyvien tunteiden hallintataitojesi avulla, opit havainnoimaan tietoisesti aitoa omaa persoonaasi, sisäistä intuitiotasi, voimaasi ja upeita lahjakkuuksiasi. Tunnin aikana tehdään kehon tunnekanavia avaavia, tunteeseen mietittyjä joogaliikkeitä, luovia tunne- ja vuorovaikutusharjoitteita sekä rakkaudellista läsnäoloa ja meditointia. Harjoitteiden aikana tulleita kokemuksia on mahdollisuus jakaa yhdessä. Harjoitteiden palautteiden aikana on avaavaa, vuorovaikutteista tulkintaa omaan henkiseen kehitykseen. Ryhmä toimii myös lempeästi auttavana tukena.

Aiempaa joogataustaa sinulla ei tarvitse olla. TUNNET tunnetaito tunti ei ole millään lailla suorittavaa. Teoriaosion ja kehon tuntemuksien kuuntelemisen avulla, saat apua tunnetaitoihin. TUNNET jooga on matalan kynnyksen itsehoitomenetelmä henkiseen vahvistumiseen. Seitsemällä kerralla, käydään seitsemän eri tunnetilaa, mm. ilo, suru, pelko, viha, mielihyvä, häpeä ja rakkaus. Mahdollisuus ryhmän halutessa, voimme jatkaa lisäkertoja seitsemän kerran jälkeen. Tämä uusi erilainen kehoterapeuttinen joogamuoto, TUNNET tunnetaito jooga ®️ sarja on hinnaltaan 20€/ kerta, yhteensä 140€. Tunti on 75 minuutin mittainen.

Nyt, kun TUNNET on onlinena teemsin kautta, luoviin harjoitteisiin tarvittavat materiaaleja tulee hommata itse. Kerron ilmoittautumisen yhteydessä lisää niistä. Hankinnat eivät ole suuria ja ne ovat huomioitu hinnassa. Tavataan teemsin välityksellä. Ryhmä täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaathan paikkasi, 20.3.mennessä.

Tervetuloa lämmöllä voimaantumaan ja vapautumaan! Mukaan saat harjoitteita omien tunteittesi itsesäätelyyn, sisäisen rauhan ja intuition kuulemisen. Henkisiä työkaluja itsesi auttamiseen!

Tervetuloa 🤍