Viikon kiireet pakettiin, rentouttava TUNNET® -tunnetaito joogavenyttely perjantaisin, ONLINE alkaen 11.03.2022

20,00 

Kaipaatko rauhaa… Viikonloppu alkamassa ja viikko ollut yhtä hulinaa. Onko nyt aika pysähtyä ja hellittää viikon aherruksista? Aloittaa rentouttava viikonloppu ja jättää opiskelu- ja työpaineet taakse, ottaa hetki itselle…
Rauhoittava ja tasapainottava, henkistä kasvua auttava TUNNET® tunnetaito tunti on suunniteltu harjoituksien ja joogavenyttelyn avulla tasapainoittamaan mielen, kehon ja sielua. Tunnilla voit paketoida viikon tapahtumat ja katsoa, miten viikko sinuun on vaikuttanut, henkisesti ja fyysisesti. Tunti rauhoittaa ja voimaannuttaa sinua. Opit enemmän itsestäsi, hoivaten myötätunnolla, tuoden rauhaa, tasapainoa ja iloa. Olemalla ihan oma itsensä.

TUNNET® tunnilla ohjatut henkisen kasvun luovat harjoitteet (kirjoittaminen, maalaaminen, musiikki) auttavat sinua kuulemaan omaa sisintäsi. Lahjakkuuksiasi, vahvuuksiasi ja tunteistasi, joita opit hyödyntämään elämässäsi. Tunnilla tehdään joogaliikkeitä, jotka hellittävät hermostoasi, avaavat tukoksia tunnekehoistasi ja laittaa energioitasi liikkumaan. Opit tuntemaan paremmin kehosi tuntemuksia ja auttamaan itse itseäsi kuuntelemaan, mikä on sinulle hyväksi, omalle hyvinvoinnillesi. Harjoitteiden ja joogaliikkeiden lisäksi tunnilla on läsnäolevaa meditointia.

Tunti on 75 minuutin mittainen. Minkäänlaista aiempaa joogataustaa sinulla ei tarvitse olla. TUNNET tunti ei ole millään lailla suorittavaa. Ei ole kyse kilpailusta tai venyvyydestä vaan jokaisen oman rentouden, rauhan ja voimaantumisen löytymisestä. Kynnys tunnille osallistumiseen on matala.

Meetsin kautta tapahtuvaan TUNNET® joogaan on hyvä valmistautua järjestelemällä itselle rauhallinen tila ja hetki itselle. Näin autat parhaiten itseäsi.

Perjantaisin klo 16:15 – 17:30 , alkaen 11.03.2022.
Ilmoittaudu saman viikon tiistaihin mennessä, niin saat infoa tunnilla tarvittavasta pienestä materiaalista. Ensimmäisellä kerralla tarvitsen kynän ja paperia. Hankinnat eivät ole hintavia, eivätkä vaadi suurta vaivaa.

Tämä erilainen elämääsi auttava TUNNET® jooga on kertahinnaltaan 20€. TUNNET jooga on voimaannuttava, matalan kynnyksen itsehoitomenetelmä henkiseen vahvistumiseen. Ja upean, Rakkaudellisen oman Sisäisen sielusi voiman löytymiseen, omassa elämässäsi.

Ilolla ja Lämmöllä, Tervetuloa 🤍