Alkavaan viikkoon valmistava TUNNET® -tunnetaito joogavenyttely sunnuntaisin, ONLINE alkaen 13.03.2022

20,00 

Sunnuntaina on hyvä pysähtyä ja valmistautua uuteen alkavaan viikkoon. TUNNET® tunnetaito tunnilla hellitetään menneestä viikosta ja voimaannutaan uuteen tulevaan rauhaisalla rentoudella ja ilolla. TUNNET® tunnilla erilaiset henkisen kehityksen luovat harjoitteet, kehoa rauhoittavat ja energisoivat joogaliikkeet ja -venyttelyt, tasapainottaa sinua niin henkisesti kuin fyysisesti. Opit enemmän sisäisestä minästäsi, mikä on minulle hyvää ja mitä minä tarvitsen hyvinvointini tueksi. Tunnilla on mukana läsnäolevaa meditointia.

TUNNET® tunnetaito joogassa kehittyvien tunteiden hallintataitojesi avulla, opit hallitsemaan arjen ajan käyttöä sinulle parhaimmalla tavlla. Opit tietoisesti huomaamaan, mikä on oikein itselle ja mitä ehkä kannattaa jättää väliin. Opit havainnoimaan omaa itseäsi, aitoa persoonallisuutesi, voimavarojasi, rajoja ja omaa arvokkuuttasi.

Aiempaa joogataustaa sinulla ei tarvitse olla. TUNNET jooga on matalan kynnyksen itsehoitomenetelmä henkiseen vahvistumiseen ja elämäsi Rakkaudellisen ja tasapainoisen elämisen tavan löytymiseen. TUNNET tunti ei ole millään lailla suorittavaa.

Sunnuntaisin klo 18:00 – 19:15, alkaen 13.03.2022
Ilmoittaudu torstaihin mennessä.

Mukaan tunnille voit varautua joogamaton lisäksi kynällä ja paperilla. TUNNET® joogaan on hyvä valmistautua järjestelemällä itselle rauhallinen tila ja hetki itselle. Näin autat parhaiten itseäsi.

Tämä erilainen henkisen kehityksen voimaannuttava TUNNET® jooga on kertahinnaltaan 20€.

Ilolla ja Lämmöllä, Tervetuloa voimaantumaan ja vapautumaan, omaa kehitystä tukevaan, iloiseen, oman Sielunnäköiseen ja Rakkaudelliseen elämään 🤍