Phone

040 736 7035

Email

terhi@tunnetjooga.fi

Siitä on hetki aikaa, kun kirjoitin tänne sivuilleni. Sydämen toiveikkuus on tullut vahvaksi teemaksi alkukuukausien aikana ja elämä on jälleen rakkaudellaan osoittanut, kuinka toiveikkuus ja usko parempaan tulevaan, on läsnä jokaisessa muuttuvassa hetkessä. Vaikka ulkoiset olosuhteet olisivat minkälaiset tahansa, muutos parempaan, on meillä valintana jokaisessa hetkessä. Valintana ottaa vastuu itsestä, vaikka meidän ulkoiset ja ehkä mielen sisäiset vastustukset olisivat minkälaiset tahansa. Toiveikkuus ei katoa minnekään.

Omassa elämässäni elämä on osoittanut muutosten tarpeen, oikeanlaiseen virtaavuuteen. Eli käytännössä se on ollut omien pienten sairastelujen ja oireiden kuuntelemisen kautta, työtilojen muuton tarve, työtapojen muutoksen ja itselle tärkeiden asioiden kartoittamista, vähän kuin päivittämistä uudelleen muuttuvaan hetkeen. Elämä tuuppasi eteeni kodin muuton ja siirtymisen pois vanhojen valintojen toimimattomuudesta tässä hetkessä. Elämän lempeä osoitus kohti enemmän omannäköisempään sielunsuunnitelmaani. Avaten uusia ovia toiveikkaana ja luoden rohkeutta toimia eläen yhteistä rakkaudellista elämää.

Alkuvuosi on ollut muutosta täynnä ja muutokset tulevat jatkumaan. Mikään ei ole niin varmaa kuin muutos. Muutos on toiveikkuuden ylläpitoa. Toiveikkuus ja tieto paremmasta. Kaikilla muutoksilla on tarkoituksensa ja tieto siitä pitää upeaa toiveikkuutta ja iloa yllä.

Kuntoutushoitola Terhin kohdalla näkyvimpänä nyt tulee toimitilan muutto. Omien fyysisten oireiden kuunteleminen, menee elämässä etusijalle ja elämä palkitsee, kun muutokset sallii ja laittaa niitä vastuullisesti tapahtumaan.

Toiveikkuuden ihanan energian ylläpito, tuntuu vahvalta voimalta omissa energioissa. Pulppuavaa iloa, voimavaraa, joka ei häviä minnekään vaan vie kirkkaudellaan, rakkaudellaan ja aurinkoisuudellaan vieden eteenpäin kohti tulevaa.

Upeaa toiveikkuuden, kiitollisuuden ja ilon aikaa elämässäsi sinä ihana 💛💜

Artikkelisuositukset

0 ostos | 0,00 
Ostoskori