Phone

040 736 7035

Email

terhi@tunnetjooga.fi

Oman näköinen elämä. Mitä se on, minkälainen on minun elämäni. Tietoisuus omista vahvuuksista ja ehkä ei niin mukavilta tuntuvilta haasteista. Oman itsensä kohtaaminen voi joskus olla pelottavaa. Mutta kun sen tekee, palkkio on sen mukainen. Joskus voi olla hankalaa myöntää virheensä, pyytää anteeksi ja päästää irti menneestä. Kun rohkaistuu rehelliseen elämään, palkkio elämisen tunteesta ei ole millään rahalla mitattavissa.

Totuuden tuoma vapaus, kaikissa elämän väreissä, on jotain niin upeaa, ettei mitkään maalliset materiaalit tunnu silloin miltään. Ja se vapaus on meissä jokaisessa, juuri nyt meidän elämässämme, kaikkien saatavilla. Joskus vapauteen tarvitaan elinolosuhteiden muuttamista. Niin, että elämä tuntuu itselle oikealta. Muutokset vaativat rohkeutta, mutta sitähän meissä on, kun otamme vastuun ja valjastamme voiman omaan elämäämme.

Rakkaus omaan elämään tuo rohkeuden ajaa itselle hyvää tuovia asioita ja se alkaa pienistä teoista. Rakkaudesta itseen, valitsee syödä itselle hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Harrastaa itselle iloa tuottavaa ja hyvää tekevää harrastusta. On itseä tukevien ihmisten seurassa ja välttelee sinusta hyötyviä ja energiasyöppöjä ihmisiä. On intohimoa tuottavassa ja motivaatiota tuottavassa työpaikassa. Opiskelee kiinnostavaa ja itselle oikealta tuntuvaa ammattia. Ja on tasavertaisessa, kunnioittavassa ja Rakkaudellisessa parisuhteessa.

Kun teemme itseä kunnioittavia asioita elämässämme, elämä tuntuu täydeltä. Tunne tuo tyytyväisyyttä ja sisäisen rauhan. Tuntee tekevänsä oikein.

Tällä hetkellä minulle tuli tarve kirjoittaa ja se tuntuu oikealta juuri nyt. Istun autossa parkkipaikalla, tulin juuri hammaslääkäristä. Välillä inhottavalta tuntuva velvollisuus, joka on välillä pakko tehdä. Mutta palkkiona oli kuulla, että olen hoitanut hampaitani hyvin. Parkkipaikalla autossa istuessani, sormia alkaa jo vähän paleltaa ja nälkäkin alkaa kurnia vatsassa, mutta kirjoitan tämän, kun siihen tuli vahva tarve tulla ulos. Pian menen syömään.

Elämä ei aina ole koko aikaista nautintoa tai laakereilla lepäämistä. Elämässä on haasteita ja vastuullisia velvollisuuksia, joita tulee hoitaa. Mutta se asenne, miten velvollisuuksia hoitaa, ratkaisee. Niidenkin aikana voi fiilistellä ja nauttia, kun tietää tekevänsä oikein. Tekemisen jälkeenkin tulee hyvä fiilis, kun tietää tehneensä oikein. Vastuullisuus ja kehittyminen on Rakkautta. Säilyttäen elämässä tasapainon tekemiselle ja levolle. Leväten hyvin, nauttien ilosta ja juhlimisesta Rakkaudella. Elämän energia virtaa eteenpäin.

Kunnioittaessamme elämämme oikealta tuntuvia tarpeita, osaamme kunnioittaa toistenkin tarpeita. Näin hyväksyntä, ymmärrys ja myötätunto kasvavat toisiamme kohtaan ja jokaisella on tilaa elää kaikkine puolinemme meissä.

Ilolla, Rehellisyydellä, Rakkaudella ja Vastuullisuudella, Oman näköisen elämän vuoteen 2022 🤍

Nyt lähden syömään ja nautin vuoden viimeisestä päivästä.

Rakkaudella, Terhi

Artikkelisuositukset

0 ostos | 0,00 
Ostoskori