Phone

040 736 7035

Email

terhi@tunnetjooga.fi

Miten myllertävän mielenkiintoista aikaa elellään. Jos nyt itse sallii, niin tässä hetkessä erilaiset henkiset keskeneräisyydet nousevat esiin käsittelyyn. Menneisyyden asiat ja niiden tuomat vivahteet nousevat nyt irrotakseen. Mennyt on mennyttä. On hyvä olla totuudellisesti tietoinen ja antaa tarvittavien muutosten tapahtua. Marsin voima on nyt dynaamista ja toimintaa aikaansaavaa, ja yhtä aikaa todella painavaa ja väsyttävää.

Muutoksella on kuitenkin aina tarkoitus hyvään ja rakentavaan kehitykseen. Vaikka se ei siinä hetkessä aina niin kivalta tunnukaan. Totuuden nimissä tuleva voima, on kuitenkin Rakkaudesta tulevaa ja myöhemmin sitä ymmärtää miksi.

Itse sain eilen tiedon, jota olin innolla odottanut ja aiheeseen panostanut. Mutta tiedon sisältö ei ollutkaan sitä, mitä olin odottanut. Pettymyksen tunteen tehdessä töitä minussa, olen tänään prosessin jälkeen ollut enemmän omassa sisäisessä viisaudessani, enemmän läsnä uudelle voiman virtaukselle sisälläni. Ymmärtäen ettei sen kuulunutkaan mennä niin, omasta olotilastani johtuen. Elämä kouluttaa ja samalla suojelee meitä sellaiselta, mitä oma sielunsuunnitelmamme ei tue. Siitä voi olla jälleen kiitollinen ja elämää voi jatkaa onnella eteenpäin.

Nyt uudelle koulutukselle myös kävi näin. Pieniä muutoksia nimeen, sisältöön ja päivämääriin. Oma ohjaajuus sai myös uutta boostia. Ja jo nyt tunnen nahoissani, miten huominen meditaatiokin tulee olemaan upeasti yhteydessä Universumiin ja avartaa tietoisuutta edelleen.

Tämän hetken teatraalisuus on kahtiajakoista. Päällisin puolin on kaikkea mielelle kauheaa, mutta henkisyydelle kaikkea niin upea. Ja ajan teemana, eteenpäin mennään kuitenkin, halusimme tai emme.

Apua oman voiman havainnollistamiseen, saat uudesta koulutuksesta. Niin kauan kuin saamme olla tässä arvokkaassa elämässä, meillä on upeaa Rakkaudellista elämän kehitystä Onnellisuuteen 💜🤍

Artikkelisuositukset

0 ostos | 0,00 
Ostoskori