Phone

040 736 7035

Email

terhi@tunnetjooga.fi

Matka omaan luonnolliseen aitouteeni. TUNNET® tunnit auttavat luonnolliseen henkiseen kasvuun, tunteidemme avulla. Opit huomaamaan, minne tunteesi sinua ohjaa, opastaa ja kuljettaa? Viekö ne sinua kehittävään suuntaan? Tuoden vapautta, iloa, rauhaa ja tasapainoa.

TUNNET®-matka omaan aitouteen -tunnit, luennot, workshopit ja kurssit, auttavat erilaisten luovien taideterapeuttisten harjoitusten sekä vapauttavan joogan liikkeiden avulla, löytämään luonnollisen aidon itsesi, arjen kiireellisessä maailman menossa. Nykypäivän kiireessä saatamme hukkua ulkoisiin houkutuksiin, varsinkin some-maalimaan. Pysähtymällä itsensä kanssa, löydämme jälleen tien elämään aidosti omalle luonnollista elämää. Huomaten, minkälainen tunne on minua itseäni ja mikä tulee ulkoisen maailman paineista. Aidosti pysähtyen kuuntelemaan luonnollista itseäsi ja tunnistamalla erilaisia tunteita, saatat saada apua kehon ja mielen rentoutumisen avulla mm. astmaan, allergioihin, unettomuuteen, ahdistukseen, masennukseen, ruokailutottumuksiin sekä monenlaisiin kehon erilaisiin kiputiloihin.

Tunteet ovat vahvana osana elämää ja ne tuntuvat meidän kehossa. Kehoon saattaa tallentua tämän hetken ja vanhojakin tunteita, mitä ei tässä hetkessä tarvita. TUNNET®️ tunnilla saatat havainnoida esteitä ja opit jälleen irrottautumaan vanhasta, kunnioittaen itseäsi, kokemustasi ja oppiasi. Elämään ja kehoon alkaa virrata omaa energiaa, jolloin samalla itsetuntemus ja arjessa jaksaminen voimaantuu. Perheessä, koulussa, töissä ja erilaisten tilanteiden asiat saattavat alkaa selkenemään, kun tietää mitä tarvitsen ja missä rajani ovat. Omannäköinen tietoisuus tuo elämään vahvistumista, tasapainoa ja onnellisuutta.

Henkisen kehityksen vapauttava ja voimaannuttava TUNNET ®️ luonnollinen minä -tunti sisältää erilaisia luovia itsetuntemusta, intuitiota ja syvempää tietoisuutta avaavia taideterapeuttisia harjoitteita. Kirjoittamisen, maalaamisen ja musiikin sekä kehon rentouttavien, venyttävien, rauhallisten, lempeiden ja energioita avaavien joogaliikkeiden avulla, opit havainnoimaan kokonaisvaltaisemmin ja syvemmin luonnollista sinua.

Aiempaa jooga kokemusta sinulla ei tarvitse olla. TUNNET®️ tunti ei ole millään lailla suorittavaa. Mukana  on myös käytännön oppeja vuorovaikutustaitoihin ja läsnäoloon. Tunnin tarkoitus on tuoda luonnollista raikkautta, helpotusta ja rentoutumista, uusia näkökulmia, selkeyttä, itsetuntemusta sekä -varmuutta, voimaantumista ja lempeyttä elää vahvana omana itsenä, omaa elämää.

” Täällä saa aina tuntea olevansa läsnä vain nyt. Ja olen tärkeä ja mulla on merkitystä täällä elämässä. Tänne tullessa olleet päänsärky ja niskakipu hävisivät. Olen tyyni ja rauhallinen, kuitenkin järki juoksee, enkä ole väsynyt. Kiitos jälleen🙏❤️🤍 ”

” On kuin joku sumu olisi hävinnyt mun silmien edestä. Olen vihdoin nukkunut pidemmän yön ja sain pitkään jännityksessä olleen asian hoidettua. Aivosumu on pois. Olen selkeämpi. Nähdään viikon päästä🙏💛😍 ”

Jokaisella tunnilla on vaihtuvana aiheena tunne tai näkökulma, johon keskitytään. Tunnin alussa keskustellaan hieman aiheena olevasta aiheen merkityksestä elämässämme. Sen jälkeen teemme luovia harjoitteita sekä lempeästi avaavia joogaliikkeitä. Keskustelemme lisäksi yhdessä ryhmänä, harjoitteiden tuomista havainnoista, voimaantuen jokainen tahollaan. Lisänä on rauhoittavia läsnäolo harjoitteita. Tunnilla aitous, turvallisuuden tunne ja lempeys ovat tärkeitä pilareita. Tunnilla saa olla Ilman mitään suorituspaineita eikä aiempaa kokemusta sinulla tarvitse lainkaan olla. Tervetuloa omaan matkaasi kohti luonnollista elämääsi!

Varaa alta paikkasi ryhmiin

RyhmäAjankohtaVaraaHinta
TUNNET tunnetaito ja jooga® ryhmä ONLINE 7krt, alkaen keskiviikkona 23.3.2022. klo 18:30-19:45

Tahdotko saada tukea henkiseen kasvuusi ja tulla tietoiseksi omista tunteistasi ja miten eri tunteet näyttäytyvät arjessasi? Tahdotko saada sisäistä rauhaa ja tasapainoa elämääsi, oppia havainnoimaan kehon tuntemuksiasi, mielen, asenteiden ja käytöksen vaikutuksia sekä voimaantumaan omasta sisäisestä energiastasi? Kehon kautta löydät parantavaa sisäistä tasapainoasi elämän olosuhteisiin. Opit rajoja ja koet mitä itse voit tehdä oman elämänlaadun parantamiseksi. Luovien harjoitteiden ja joogaliikkeiden aikana tulet tietoiseksi omista parantavista energioistasi ja voimavarasi elämään aukeaa. Huomaat miten niitä voi oppia tietoisesti itse säätelemään ja hallitsemaan oman ymmärryksen kautta. Samalla opit pysähtyen olemaan sisäisessä rauhassasi ja kuulemaan viisaan intuitiosi äänen. Tunneaiheina ovat mm. ilo, suru, viha, pelko, mielihyvä, häpeä ja rakkaus. Keskiviikkoisin klo 18:30 - 19:45, 7 tunneteemakertaa, alkaen 23.03.2022 ONLINE teemsissä.

TUNNET-tunnetaito joogassa kehittyvien tunteiden hallintataitojesi avulla, opit havainnoimaan tietoisesti aitoa omaa persoonaasi, sisäistä intuitiotasi, voimaasi ja upeita lahjakkuuksiasi. Tunnin aikana tehdään kehon tunnekanavia avaavia, tunteeseen mietittyjä joogaliikkeitä, luovia tunne- ja vuorovaikutusharjoitteita sekä rakkaudellista läsnäoloa ja meditointia. Harjoitteiden aikana tulleita kokemuksia on mahdollisuus jakaa yhdessä. Harjoitteiden palautteiden aikana on avaavaa, vuorovaikutteista tulkintaa omaan henkiseen kehitykseen. Ryhmä toimii myös lempeästi auttavana tukena.

Aiempaa joogataustaa sinulla ei tarvitse olla. TUNNET tunnetaito tunti ei ole millään lailla suorittavaa. Teoriaosion ja kehon tuntemuksien kuuntelemisen avulla, saat apua tunnetaitoihin. TUNNET jooga on matalan kynnyksen itsehoitomenetelmä henkiseen vahvistumiseen. Seitsemällä kerralla, käydään seitsemän eri tunnetilaa, mm. ilo, suru, pelko, viha, mielihyvä, häpeä ja rakkaus. Mahdollisuus ryhmän halutessa, voimme jatkaa lisäkertoja seitsemän kerran jälkeen. Tämä uusi erilainen kehoterapeuttinen joogamuoto, TUNNET tunnetaito jooga ®️ sarja on hinnaltaan 20€/ kerta, yhteensä 140€. Tunti on 75 minuutin mittainen.

Nyt, kun TUNNET on onlinena teemsin kautta, luoviin harjoitteisiin tarvittavat materiaaleja tulee hommata itse. Kerron ilmoittautumisen yhteydessä lisää niistä. Hankinnat eivät ole suuria ja ne ovat huomioitu hinnassa. Tavataan teemsin välityksellä. Ryhmä täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaathan paikkasi, 20.3.mennessä.

Tervetuloa lämmöllä voimaantumaan ja vapautumaan! Mukaan saat harjoitteita omien tunteittesi itsesäätelyyn, sisäisen rauhan ja intuition kuulemisen. Henkisiä työkaluja itsesi auttamiseen!

Tervetuloa 🤍

Varaa >
140,00 
Alkavaan viikkoon valmistava TUNNET® -tunnetaito joogavenyttely sunnuntaisin, ONLINE alkaen 13.03.2022

Sunnuntaina on hyvä pysähtyä ja valmistautua uuteen alkavaan viikkoon. TUNNET® tunnetaito tunnilla hellitetään menneestä viikosta ja voimaannutaan uuteen tulevaan rauhaisalla rentoudella ja ilolla. TUNNET® tunnilla erilaiset henkisen kehityksen luovat harjoitteet, kehoa rauhoittavat ja energisoivat joogaliikkeet ja -venyttelyt, tasapainottaa sinua niin henkisesti kuin fyysisesti. Opit enemmän sisäisestä minästäsi, mikä on minulle hyvää ja mitä minä tarvitsen hyvinvointini tueksi. Tunnilla on mukana läsnäolevaa meditointia.

TUNNET® tunnetaito joogassa kehittyvien tunteiden hallintataitojesi avulla, opit hallitsemaan arjen ajan käyttöä sinulle parhaimmalla tavlla. Opit tietoisesti huomaamaan, mikä on oikein itselle ja mitä ehkä kannattaa jättää väliin. Opit havainnoimaan omaa itseäsi, aitoa persoonallisuutesi, voimavarojasi, rajoja ja omaa arvokkuuttasi.

Aiempaa joogataustaa sinulla ei tarvitse olla. TUNNET jooga on matalan kynnyksen itsehoitomenetelmä henkiseen vahvistumiseen ja elämäsi Rakkaudellisen ja tasapainoisen elämisen tavan löytymiseen. TUNNET tunti ei ole millään lailla suorittavaa.

Sunnuntaisin klo 18:00 - 19:15, alkaen 13.03.2022
Ilmoittaudu torstaihin mennessä.

Mukaan tunnille voit varautua joogamaton lisäksi kynällä ja paperilla. TUNNET® joogaan on hyvä valmistautua järjestelemällä itselle rauhallinen tila ja hetki itselle. Näin autat parhaiten itseäsi.

Tämä erilainen henkisen kehityksen voimaannuttava TUNNET® jooga on kertahinnaltaan 20€.

Ilolla ja Lämmöllä, Tervetuloa voimaantumaan ja vapautumaan, Omaan Sielunnäköiseen ja Rakkaudelliseen elämään 🤍

Varaa >
20,00 
Viikon kiireet pakettiin, rentouttava TUNNET® -tunnetaito joogavenyttely perjantaisin, ONLINE alkaen 11.03.2022

Kaipaatko rauhaa... Viikonloppu alkamassa ja viikko ollut yhtä hulinaa. Onko nyt aika pysähtyä ja hellittää viikon aherruksista? Aloittaa rentouttava viikonloppu ja jättää opiskelu- ja työpaineet taakse, ottaa hetki itselle...
Rauhoittava ja tasapainottava, henkistä kasvua auttava TUNNET® tunnetaito tunti on suunniteltu harjoituksien ja joogavenyttelyn avulla tasapainoittamaan mielen, kehon ja sielua. Tunnilla voit paketoida viikon tapahtumat ja katsoa, miten viikko sinuun on vaikuttanut, henkisesti ja fyysisesti. Tunti rauhoittaa ja voimaannuttaa sinua. Opit enemmän itsestäsi, hoivaten myötätunnolla, tuoden rauhaa, tasapainoa ja iloa. Olemalla ihan oma itsensä.

TUNNET® tunnilla ohjatut henkisen kasvun luovat harjoitteet (kirjoittaminen, maalaaminen, musiikki) auttavat sinua kuulemaan omaa sisintäsi. Lahjakkuuksiasi, vahvuuksiasi ja tunteistasi, joita opit hyödyntämään elämässäsi. Tunnilla tehdään joogaliikkeitä, jotka hellittävät hermostoasi, avaavat tukoksia tunnekehoistasi ja laittaa energioitasi liikkumaan. Opit tuntemaan paremmin kehosi tuntemuksia ja auttamaan itse itseäsi kuuntelemaan, mikä on sinulle hyväksi, omalle hyvinvoinnillesi. Harjoitteiden ja joogaliikkeiden lisäksi tunnilla on läsnäolevaa meditointia.

Tunti on 75 minuutin mittainen. Minkäänlaista aiempaa joogataustaa sinulla ei tarvitse olla. TUNNET tunti ei ole millään lailla suorittavaa. Ei ole kyse kilpailusta tai venyvyydestä vaan jokaisen oman rentouden, rauhan ja voimaantumisen löytymisestä. Kynnys tunnille osallistumiseen on matala.

Meetsin kautta tapahtuvaan TUNNET® joogaan on hyvä valmistautua järjestelemällä itselle rauhallinen tila ja hetki itselle. Näin autat parhaiten itseäsi.

Perjantaisin klo 16:15 - 17:30 , alkaen 11.03.2022.
Ilmoittaudu saman viikon tiistaihin mennessä, niin saat infoa tunnilla tarvittavasta pienestä materiaalista. Ensimmäisellä kerralla tarvitsen kynän ja paperia. Hankinnat eivät ole hintavia, eivätkä vaadi suurta vaivaa.

Tämä erilainen elämääsi auttava TUNNET® jooga on kertahinnaltaan 20€. TUNNET jooga on voimaannuttava, matalan kynnyksen itsehoitomenetelmä henkiseen vahvistumiseen. Ja upean, Rakkaudellisen oman Sisäisen sielusi voiman löytymiseen, omassa elämässäsi.

Ilolla ja Lämmöllä, Tervetuloa 🤍

Varaa >
20,00 

0 ostos | 0,00 
Ostoskori