Phone

040 736 7035

Email

terhi@tunnetjooga.fi

Elämä suo meille valinnan vapauden. Oletko joskus huomannut joutuvasi mukaan draamaan, josta sinulla ei aiemmin ollut minkäänlaista tietoa. Ihmettelyn jälkeen huomaatkin joutuneesi osalliseksi, vaikka tiedät ettet ole itse tehnyt mitään. Sen ymmärrettyäsi, oletkin jo saanut tuntea nahoissasi ja joutuneesi tilanteessa välikädeksi.

Hyväsydämisyys ja sinisilmäisyys koituvat toisinaan kokemaan koulutuksia. Kaikki kulta mikä kiiltää, ei olekaan aitoa. Pettymyksen tunteet tuovat oppia elämään. Sitä oppii kuuntelemaan tarkemmin hälytyskellojen sointia ajoissa. Luottamaan omaan intuitioon ja toimimaan sen mukaisesti.

Elämä auttaa luottamaan. Luottamaan itseesi. Vaikka pettymyksiä tuleekin, se on elämän kaunis tapa kertoa väärästä suunnasta.

Negatiivisista tunteista oppien ottaminen ja niistä sen jälkeen vapaudella irrottautuminen, on meidän upea mahdollisuutemme kehittyä henkisesti omassa elämässämme. Huomata jälleen Elämän upean arvokkuuden ja rakkauden. Kuinka elämään nojaaminen auttaa meitä eteenpäin. Vapaus 🤍

Virtaavuus elämässä ei lopu koskaan. Tärkeitä karikkoja tulee joskus eteen opettaakseen elämisen arvokkuutta ja meidän ihmisten tärkeyttä täällä maan päällä. Niin sinun kuin minunkin. Omaa ja yhteistä Vapautta ja Arvokkuutta päivääsi 🤍💛☀️

Luonnon vapaasta ja lempeästä virtaavuudesta nauttien

☀️
🌼
🌿
🤍
💛

Artikkelisuositukset

0 ostos | 0,00 
Ostoskori